Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Polgárdi
#169201196
29.9 millió Ft
Alapterület 60 m2,  810 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Könnyűszerkezetes
Állapot Kiváló
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel

Részletes leírás

Balatontól 15 km-re, Székesfehérvártól pedig 19 km-re található Polgárdi központi részén eladó ,egy könnyűszerkezetes, egyedi stílusú, gyönyörűen berendezett családi ház, az összes bútorral, berendezéssel együtt!!

A ház elhelyezkedése nagyon előnyös, a buszmegálló a telek határánál van, üzletek, óvoda, iskola, orvosirendelő, konditerem pedig a közelben vannak. 
Az ingatlan  TELJES BERENDEZÉSSEL EGYÜTT eladó, amelybe beletartozik a magasfényű konyhabútor, a hűtőszekrény, üveg asztal, házimozi rendszer, 3,2 m széles automata mennyezeti vetítővászon, illetve a kertben lévő  fém kerti szerszám taroló, és a kerti bútorok!
A 2021-ben épült, délkeleti tájolású lakóház nyeregtetős, és zsindelyfedésű. Az alábbi rétegrenddel készült: 15 cm-es külső hungarocell szigetelés – gipszkarton - 10 cm kőzetgyapot - tükörfólia.

Az ingatlanban amerikai konyhás nappali és két hálószoba található. A fürdőszobában zuhany és kád is van. A Wc külön helyiségben található. Az ablakok műanyagok, az ajtók pedig fából készültek. Az amerikai konyhás nappali, és a szobák minőségi laminált parkettával, a vizes helyiségek pedig csempével és padlólappal burkoltak.

Az udvaron 2 autó parkolására is alkalmas beálló lett építve. A kapu elektromos távirányítással működik.
A ház fűtése-hűtése inverteres légkondival történik, valamint kiépített kamera rendszer gondoskodik a ház biztonságáról..
Ingatlan irányára:29.900.000 Ft
Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását! 

Kun Tünde 06-70-433-3506

Gesztenye Ingatlan

Kapcsolat

Kun Tünde

Tulajdonos

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter